Contact Elke Klus

  Elke Klus.nl

  Contact Elke klus wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

  Klik om te bellen!

  Maandag tot en met Vrijdag 08.30 – 17.00 uur Zaterdag 10.00 – 16.00 uur Zondag gesloten.

  Contact Elke Klus Postadres: Postbus 46 1390AA Abcoude

  Kantoor/werkplaats: Winkeldijk 1  1391HK Abcoude ( Uitsluitend op afspraak )

  Gemeente Abcoude is een dorp en voormalige gemeente in het noordwesten van de Nederlandse provincie Utrecht, grenzend aan de gemeente Amsterdam. De gemeente is op 1 mei 1941 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige gemeenten Abcoude-Baambrugge en Abcoude-Proostdij en is op 1 januari 2011 gefuseerd met de gemeente De Ronde Venen. Door grenswijzigingen heeft Abcoude eerder behoord tot de Nederlandse provincies Noord-Holland en Zuid-Holland. De gemeente telde 7.945 inwoners (per 1 januari 2019, bron: CBS) en had een oppervlakte van 32,11 km²(waarvan 1,75 km² water). Bron: Wikipedia

  • dichtbij Amsterdam
  • uitstekend bereikbaar
  • eigen karakter
  • Contact Elke Klus

   

  Abcoude ligt circa 1 kilometer ten zuiden van Amsterdam-Zuidoost, 12 kilometer zuidoostelijk van Amsterdam en 20 kilometer ten zuidwesten van Almere. Midden door Abcoude stroomt de Angstel, die uitmondt in het Abcoudermeer en daarna doorgaat als Holendrecht. Ook ligt het plaatsje aan het riviertje het Gein; dit trekt, onder meer vanwege de historische omgeving, veel toeristen. De belangrijkste straat van het dorp is de Hoogstraat, tevens de belangrijkste winkelstraat van het dorp.

  Tot de voormalige gemeente Abcoude behoorden de kernen Baambrugge en Stokkelaarsbrug

  ervaring met bouwkunde, verbouw, afbouw meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Prefabbouw,blokhutmontage en oven en schoorsteen techniek. Onze specialiteiten hebben wij gebundeld en expertise samengevoegd! zoals gezegd een collectief met doeners en denkers, en daardoor tevreden klanten!