mei 19, 2020
bet365 Sports offers a bonus of 100% up to £/$200 bet365 Sports – 100% Deposit Welcome Bonus Find instructions on getting your bet365 Offer Code and this sports bonus.

Contact Elke Klus

Elke Klus.nl

Contact Elke klus wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

Klik om te bellen!

Maandag tot en met Vrijdag 08.30 – 17.00 uur Zaterdag 10.00 – 16.00 uur Zondag gesloten.

Contact Elke Klus Postadres: Postbus 46 1390AA Abcoude

Kantoor: Piersonstraat 11-15 1112AV Diemen ( Uitsluitend op afspraak )

Gemeente Diemen

Diemen werkt nauw samen aan de verbetering van het ondernemersklimaat en imago van Diemen. De gemeente Diemen heeft korte lijnen met het bedrijfsleven. De gemeente weet wat de behoefte is en wat er leeft. Centraal staat het stimuleren van ontmoeting van gemeente, bedrijven en ondernemers onderling. Daar staat tegenover dat het bedrijfsleven veel doet voor de gemeente.

Diemen is namelijk een buurgemeente van Amsterdam en telt 30.000 inwoners. De gemeente biedt een aantrekkelijke combinatie van wonen, werken, voorzieningen en het heeft een groot groengebied. De gevestigde bedrijven richten zich op groot Amsterdam en onderschrijven de drie kern kwaliteiten: 

  • dichtbij Amsterdam
  • uitstekend bereikbaar
  • eigen karakter
  • Contact Elke Klus

Diemen kent een grote diversiteit aan bedrijven er zijn immers ruim 17.000 banen. Diemen een relatief grote werkgelegenheid. En met name in de commerciële dienstverlening.

Diemen heeft een breed aanbod aan voorzieningen het Diemerbos, vele sportverenigingen, zwembaden, en aan de andere kant centra voor culturele activiteiten en meerdere winkelcentra.

Door de centrale ligging biedt Diemen een aantrekkelijke locatie voor bedrijven. Vanuit de zuidoost flank van Amsterdam daardoor heeft Diemen een goede ontsluiting direct aan de A10, A1, A2 en A9 . Met trein, metro, tramlijn 19 en de bus ben je snel op Amsterdam CS, Zuid en Schiphol. Kortom Diemen ligt super centraal.

Elke Klus zit met zijn kantoor op het industrieterrein van Diemen waardoor wij centraal makkelijk zijn te bereiken. Ons bedrijfsverzamelgebouw heeft een representatieve uitstraling waar wij trots op zijn.

Elke klus.nl

Jarenlange ervaring met bouwkunde, verbouw, afbouw meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Prefabbouw,blokhutmontage en oven en schoorsteen techniek. Onze specialiteiten hebben wij gebundeld en expertise samengevoegd! zoals gezegd een collectief met doeners en denkers, en daardoor tevreden klanten!

2018 Powered By Lannetti