april 01, 2020
bet365 Sports offers a bonus of 100% up to £/$200 bet365 Sports – 100% Deposit Welcome Bonus Find instructions on getting your bet365 Offer Code and this sports bonus.

Dubbelwandig rookkanaal installeren

Rookkanaal

Dubbelwandig rookkanaal installeren een goed werkend rookkanaal is van groot belang voor uw haard, het zorgt ervoor dat u veilig kunt stoken en natuurlijk dat uw haard voldoende trek heeft om goed te kunnen branden.

In oudere woningen zitten vaak nog schoorsteen kanalen die lek zijn. De beste oplossing hiervoor is het plaatsen van een flexibele voering door het bestaande kanaal. Dit is simpel en voorkomt dat u het oude kanaal hoeft te slopen. Echter de diameter word altijd kleiner. Simpelweg omdat er nooit eenzelfde diameter door het kanaal kan worden getrokken.

Als u kleiner in diameter kunt door bijvoorbeeld het gebruik van een houtkachel dan is dit geen probleem.

Als u wel de oude diameter wilt behouden is slopen alleen nog een optie. Wij zullen de schoorsteen verwijderen, en hierna een Dubbelwandig rookkanaal installeren. Wij werken met uitsluitend hoogwaardige materialen. en kunnen dit vaak in 1 of 2 dagen voor u realiseren.

Informeer naar meer ……

Stuur wat foto’s mee en ik mail u gelijk een richtprijs voor de werkzaamheden. Hierna kom ik graag vrijblijvend langs voor een exacte meting en een passende offerte.

Wij leveren voor scherpe prijzen, mooie enkelwandige en dubbelwandige rvs rookgaskanalen, dikwandige kachelpijp 2 mm, evenals rvs flexibel rookkanaal, dit alles is van een uitstekende kwaliteit.
De uitvoering van ons rookkanaal en kachelpijp is van een goede kwaliteit en de prijs is laag.
Informeer naar ons ruime aanbod van rookafvoer, schoorsteenkanaal, schoorsteenpijp, voor kachelbuis en kachelbuizen, ook voor rookgasafvoer en rookgas kanaal bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoek onze WEBSHOP….

2018 Powered By Lannetti