april 01, 2020
bet365 Sports offers a bonus of 100% up to £/$200 bet365 Sports – 100% Deposit Welcome Bonus Find instructions on getting your bet365 Offer Code and this sports bonus.

Home

Welkom op de Home page van Elkeklus, zoals onze slogan luidt “Welke klus”? Elke Klus.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in klussen waar een ander zijn neus voor ophaalt, probeert u maar eens iemand te vinden voor het ophangen van een schilderij met een klopboor machine? het is al snel “geen tijd”en “Te duur”!

ElkeKlus.nl doet vanuit zijn blokhut ervaring ook chalets ontwerpen en in samenspraak met de klant tot in de puntjes verzorgen.

U heeft een Blokhut bouwpakket gekocht maar u kunt het niet in elkaar zetten! Wij hebben de gereedschappen en meer dan honderd tuinhuizen en blokhutten vakkundig in elkaar gezet.

U wilt uw zolder indelen als dubbele slaapkamer, en er dient een scheidingswand te worden gebouwd, veel verbouwingen zijn door ons jaren professioneel uitgevoerd.

Steeds meer mensen benaderen ons om hun aangeschafte bouwpakket van bouwmarkten zoals IKEA, of GAMMA, PRAXIS in elkaar te zetten.
Wij kunnen alle kasten of meubels van deze bouwmarkten voor u in elkaar zetten. informeer naar de mogelijkheden en prijzen….

Kortom klussen die u zelf niet kunt of wilt uitvoeren, dan belt u Elkeklus.nl

Met onze handige handen en chauffeurs denken wij iedere klus voor een betaalbaar tarief te kunnen verzorgen, eerlijk, snel, en zeker!

2018 Powered By Lannetti