maart 31, 2020
bet365 Sports offers a bonus of 100% up to £/$200 bet365 Sports – 100% Deposit Welcome Bonus Find instructions on getting your bet365 Offer Code and this sports bonus.

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw wordt steeds populairder in Nederland. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de warme uitstraling van hout. Wij hebben jarenlange ervaring met skeletbouw. Wij zetten snel en gemakkelijk een fraai ogend gebouw neer dat aan al uw wensen voldoet.

Zo is het skeletsysteem dankzij zijn lichte gewicht gemakkelijk en snel te (ver-)plaatsen. De combinatie van kwalitatief hoogstaande stuc en houten onderdelen is zeer fraai . In een prefabgebouw kunt u zelfs wonen! De skeletbouw biedt u de mogelijkheid gebouwen te realiseren met een bijzondere vormgeving, van binnen en van buiten. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten die de buitenkant van uw gebouw precies de uitstraling geven die bij u past. Of zoals wij veel doen met Polystyreen platen het houtskelet bekleden als buitengevel isolatie met een fraai gestukadoorde gevel. Dit is bovendien enorm goed isolerend en winterhard zodat u 365 dagen per jaar het ideale klimaat in de woning heeft.

Ook bepaalt u zelf de vorm en de bedekking van uw dak. De binnenwanden zijn zo gemaakt dat u ze eenvoudig en geheel naar eigen smaak aan kunt kleden of bewerken. De binnen afwerking kan geheel gestukadoord en gesausd worden naar iedere smaak.

De combinatie van Hout en stukwerk is echt adembenemend mooi.

Informeer naar meer…..

2018 Powered By Lannetti