Levertijden en verzenden

LEVERTIJDEN EN VERZENDEN

Wij leveren bijna alles uit voorraad. Vanuit een centraal magazijn zijn vrijwel alle artikelen voorradig. Mits levertijden en verzenden anders zijn laten wij dit weten via mailcontact, en zal het ontbrekende artikel worden nagezonden.

AFLEVERTIJD EN VERZENDING

Gangbare artikelen en bestellingen worden binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van betaling met PostNL of DHL aan huis bezorgd. Bent u niet thuis? Geen probleem. Standaard volgt de volgende werkdag een 2e poging maar u kunt ook via de PostNL of DHL website zelf een nieuwe afspraak maken.

Grotere bestellingen worden binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van betaling door een transporteur aan huis bezorgd. Daar staat tegenover dat u zorg draagt dat iemand de bestelling in ontvangst kan nemen.

 

TRACK&TRACE

Voor (bijna) alle bestellingen ontvangt u op de dag van verzending een email door middel van track&trace kunt u namelijk de zending volgen.

Wij proberen de levering zo snel en transparant mogelijk voor u inzichtelijk te maken. Mocht het desondanks anders verlopen zullen wij alles doen om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u aan huis te leveren.