november 13, 2019
bet365 Sports offers a bonus of 100% up to £/$200 bet365 Sports – 100% Deposit Welcome Bonus Find instructions on getting your bet365 Offer Code and this sports bonus.

Open vuur haard

Listen LIVE and klik on the link

Open vuur haard bouwers zijn er niet veel meer in Nederland! Door onze Pizzaoven bouw zijn nog die ambachtelijke open haarden bouwers. Onze specialiteit is het vervaardigen van de hand gemetselde openhaard in diverse chamotte steensoorten. 

Door het plaatsen van blokhutten en tuinhuizen kwam regelmatig de vraag kunt u ook  open vuur haarden bouwen? Niets is mooier dan een overkapping met een echte openhaard. Net als de Pizzaoven kunnen wij via ons inkoop kanaal alle aan en toebehoor van de openhaard leveren. zowel voor buiten als binnen.

OPEN vuur haard, wij zullen samen met u bekijken of uw wens technisch mogelijk is.

Door de houten constructie zijn wel veiligheidsmaatregelen nodig. Wij hebben hier ruimschoots ervaring mee. Door deze maatregelen hoeft u zich absolute geen zorgen te maken over brandgevaar. Wilt u weten wat de kosten van een prachtige overkapping zijn met een echte openhaard stuur ons een bericht. Wij zullen bij een begroting alle tijd nemen om uw wensen te bespreken en uit te werken. De uitstraling en het ultieme genot van het buitenleven thuis is onbeschrijfbaar. Wij zullen daar graag aan meewerken.

Openvuur is al sinds mensen heugenis de basis van het leven. het interigeerd, en geeft sfeer en warmte. Vuur is iets waar je uren in kan staren, en het verwarmd. Wilt u naar aanleiding van dit bericht uw eigen openhaard bouwen, dan hebben wij hiervoor de website. Alle benodigde materialen hebben wij voor u op voorraad, mits u niet handig bent, kunnen wij voor u de openhaard ook vakkundig plaatsen.

2018 Powered By Lannetti