Locatie, 1112 AX
020-2101488
info@Elkeklus.nl

Open vuur haarden

Welke klus? Elke Klus

Open vuur haarden bouwers zijn er niet veel meer in Nederland! Door onze Pizzaoven bouw zijn nog die ambachtelijke open haarden bouwers. Onze specialiteit is het vervaardigen van de hand gemetselde openhaard in diverse chamotte steensoorten. 

Door het plaatsen van blokhutten en tuinhuizen kwam regelmatig de vraag kunt u ook  open vuur haarden bouwen? Niets is mooier dan een overkapping met een echte openhaard. Net als de Pizzaoven kunnen wij via ons inkoop kanaal alle aan en toebehoor van de openhaard leveren. zowel voor buiten als binnen.

OPEN vuur haarden, wij zullen samen met u bekijken of uw wens technisch mogelijk is.

Door de houten constructie zijn wel veiligheidsmaatregelen nodig. Wij hebben hier ruimschoots ervaring mee. Door deze maatregelen hoeft u zich absolute geen zorgen te maken over brandgevaar. Wilt u weten wat de kosten van een prachtige overkapping zijn met een echte openhaard stuur ons een bericht. Wij zullen bij een begroting alle tijd nemen om uw wensen te bespreken en uit te werken. De uitstraling en het ultieme genot van het buitenleven thuis is onbeschrijfbaar. Wij zullen daar graag aan meewerken.

Openvuur is al sinds mensen heugenis de basis van het leven. het interigeerd, en geeft sfeer en warmte. Vuur is iets waar je uren in kan staren, en het verwarmd.