mei 27, 2020
bet365 Sports offers a bonus of 100% up to £/$200 bet365 Sports – 100% Deposit Welcome Bonus Find instructions on getting your bet365 Offer Code and this sports bonus.

Over ons

Welkom bij Elke Klus.nl.

Mogen wij ons voorstellen wij zijn het Elkeklus team, welkom op onze site voor het plaatsen van blokhutten en tuinhuizen. En voor onze fantastische pizza ovens. Wij maken en leveren via onze Web Winkel. Alle afvoermaterialen zoals schoorsteen kanalen, schoorsteen kappen etc. Mijn naam is Darryl Land ik kom uit een aannemers familie en moest en zou een opleiding in ICT gaan volgen en volbrengen. Alles als ik maar niet in de bouw zou gaan. Omdat ik met diverse familieleden op karwei ging tijdens vakanties, kruipt het bloed waar het niet gaan kan!

Toen ik mijn opleiding afronde, was er een dikke crisis in Nederland. De bouw lag op zijn gat en met name de oudere bouwvakkers konden zich niet meer manifesteren in prijs en aanbod ( tenminste dat is mijn ervaring ) Ik had op dat moment het ludieke idee om deze mensen te benaderen en starte ik het collectief Elke Klus.

Begin dit jaar kreeg het bedrijf eindelijk vorm en was Elke Klus een feit. Een splinternieuw bedrijf met ruim 30 jaar ervaring. Het mocht weer, opdrachten, prijzen weer in de lift, knowhow, expertise, en vooral veel oldschool ervaring aan boord van Elke Klus.

Onze specialiteiten zijn:

Partner van:

2018 Powered By Lannetti