april 01, 2020
bet365 Sports offers a bonus of 100% up to £/$200 bet365 Sports – 100% Deposit Welcome Bonus Find instructions on getting your bet365 Offer Code and this sports bonus.

Scheidingswanden en plafonds

Scheidingswanden en plafonds

Elke klus scheidingswanden en plafonds is van huis uit een af bouwer met zogenaamde droogbouw, dit zijn namelijk systemen met gipsafwerking.

Systeemwanden zijn handig om verschillende ruimtes te creëren. Zodoende ontstaat er meer ruimte. Voor de opbouw wordt namelijk gebruik gemaakt van profielen. De profielen worden ten eerste voorzien van gips en afgewerkt met een stuclaag, schilderwerk of behang. 

Een van de producten waar wij sterk in zijn is namelijk het plaatsen van scheidingswanden en plafond. Door het lichte gewicht en specifiek product eigenschappen van de stalen profielen en gipskartonplaten is het immers mogelijk om snel en schoon te werken. Het is zodoende toepasbaar in nieuwbouwwoningen, fabrieken, kantoren, bioscopen en theaters.

Metalen profielen

De profielen noemt men C- of U profielen. Wij van Elke Klus.nl kunnen deze exact op lengte maken.
Als eerste worden de horizontale profielen op de vloer gemonteerd en boven tegen het plafond. hierna worden de verticale profielen om de 60 cm tussen de horizontale profielen geplaatst.

Gipsplaten worden vervolgens met gipsplaatschroeven gemonteerd aan de profielen. Voor het isoleren van de metal stud wanden kunt u gebruik maken van isolatiepanelen. Voor een standaard wand van 100 mm breed gebruikt u profielen met een dikte van 75 mm. In deze profielen hoort isolatie van 60 mm dik. Door aan beide zijdes een gipsplaat van 12,5 mm dik te plaatsen, zal de wand in totaal 100 mm breed zijn.

Afwerken wanden en plafonds

De afwerklaag kan stucwerk zij of, behang of schilderwerk er zijn veel mogelijkheden. De naden dienen te worden afgewerkt met gaasband en voegenvuller. Als de wand in zijn geheel word gepleisterd noemt men dit filmen. hierdoor ontstaat een gehele vlakke gladde wand.

Elke klus scheidingswanden en plafonds levert en verkoopt metall stud wanden en plafonds.

2018 Powered By Lannetti