Winkel

Welkom in onze Web winkel voor tuinhuizen Blokhutten en overkappingen

Ten eerste zijn wij blij met onze fabrikanten en leveranciers, de kwaliteit van onze producten is van A-Klasse kwaliteit. Hierdoor is het mogelijk om transparant materialen aan te schaffen voor particulier en bedrijf. Alle blokhutten en Douglas overkappingen zijn met zorg samen gesteld.

Al onze artikelen zijn met zorg samen gesteld, dit betekend dat wij uitsluitend kwaliteit leveren, met als uitgangspunt lange levensduur en een goed advies om uw product tot lengte van jaren bij u thuis te krijgen. De webshop is gemaakt met gerelateerde producten, let dus goed op wat u nodig heeft. Bijvoorbeeld een object zoals een overkapping heeft nog wel een zijwand of achterwand nodig, is dit uw wens klik dan het gerelateerde product aan en zorg dus dat uw bestelling compleet is.

Prijzen van de basis zijn altijd met dakbedekking, dakafwerking, en bevestigingsmaterialen. Montage, en fundatie zoals poeren, maar ook de kleur van rabat delen kunt u naar smaak en benodigdheden apart aanklikken.

KOMT U ER NIET UIT BEL ONS GERUST EN WIJ DOORLOPEN DE STAPPEN VOOR UW BESTELLING

 

Handige Handen met Elkeklus.nl

De monteurs van Elke Klus kunnen uw object vakkundig plaatsen. Wij maken en plaatsen graag uw tuinhuis, blokhut of overkapping. De voordelen voor u als klant zijn dan namelijk top kwaliteit spullen tegen nette prijzen, en ten tweede een montage dienst met jaren lange ervaring.

 

View:8/48/All/
Loading Loading...

All products loaded